Waschbaer eco-shop 20% korting op je favoriete artikel

 

postorderbedrijven voor ecologische producten met 10.000 producten een uitgebreid assortiment met ecologische alternatieven voor in het dagelijks leven. Daarop kun je vertrouwen:
- ecologische producten en eerlijke arbeidsomstandigheden
- transparantie en onafhankelijke controles
- hoge kwaliteit en relevantie

Assortiment Waschbaer eco-shop

0
0
0
s2smodern

14 februari Student Strike for Climate #2 Dam Amsterdam 12.00 uur

51552620_2074175099338374_8642510016814776320_n.jpg

Het ziet er niet naar uit dat youthforclimate weer een staking organiseert totdat tot het kabinet de plannen uit het Klimaatakkoord heeft laten doorrekenen. Maar laat Rutte niet opgelucht ademhalen. Juist nu is het belangrijk om het momentum in stand te houden, om de druk op de ketel te houden tot het klimaatbeleid in lijn is met 1.5 graden opwarming. Daarom blijven wij, studenten, staken! 


Klimaatstaking Amsterdam om 12:00 op de Dam 

https://www.facebook.com/events/316341725677546/


Klimaatstaking Nijmegen om 10:30 op Stationsplein 

https://www.facebook.com/events/617598388662450/ 

Op 14 februari om 12.00 uur wordt op de Dam in Amsterdam een demonstratie georganiseerd, door leerlingen van het Gerrit van der Veen College.

STAKINGEN

Donderdag 14 februari

AMSTERDAM

12:00, De Dam.

NIJMEGEN

10:30, Stationsplein.

OVER STUDENTS FOR CLIMATE NL

Waarom zou je nog studeren als je geen toekomst hebt? Kom in actie tegen klimaatverandering! Wij, studenten van Nederland, gaan iedere donderdag staken tegen het falende klimaatbeleid en de teloorgang van onze planeet. Wij doen dit naar Belgisch voorbeeld. Samen met scholieren en studenten door heel Europa zullen wij systeemverandering in plaats van klimaatverandering afdwingen

0
0
0
s2smodern

14 februari students4climate maastricht demonstreren mee in Brussel

students4climate maastricht

0
0
0
s2smodern

Nijmegen krijgt 14 februari eigen klimaatmars

Nijmeegse studenten houden donderdagochtend een klimaatmars in Nijmegen om aandacht te vragen voor de klimaatproblemen. Ze willen, net als de scholieren die afgelopen donderdag in Den Haag demonstreerden, dat de klimaatdoelen worden nageleefd.Verzamelen 10.30 uur op het stationsplein.

0
0
0
s2smodern

Youth For Climate: Na het succes van vorige week zou het goed kunnen dat er nog een staking aankomt, alleen niet deze week.

youthforclimate

Na het succes van vorige week zou het goed kunnen dat er nog een staking aankomt, alleen niet deze week.
Het Youth For Climate NL Team is uitgenodigd door Rutte en Wiebes! Dát hebben we al wel bereikt. Nu willen we eerst in gesprek met ze gaan, en op basis daarvan bepalen of we weer gaan staken en wanneer.
We houden jullie op de hoogte.

0
0
0
s2smodern

Subcategorieën

deeleconomie gids

deeleconomie

Het is niet erg efficiënt om een auto te hebben die we maar een uur per dag gebruiken, of een boormachine die we maar vijf minuten per maand gebruiken. We zijn nu met zeven miljard mensen teveel om iedereen een auto, en een boormachine te laten bezitten. We willen wel over een boormachine kunnen beschikken als we die nodig hebben. Dat kan in de deeleconomie   De oplossing is onze welvaart met elkaar delen en toegang tot middelen en mensen boven bezit stellen. We moeten dan namelijk meer samen doen, overleggen en oplossingen vinden. Oplossingen die er toe leiden dat we het met z'n allen beter hebben in tegenstelling tot oplossingen om zelf meer te hebben.

Over de hele wereld inmiddels mensen op steeds grotere schaal aan het delen. Auto's, boeken, hulp, tips, slaapplaatsen, gereedschap en ga zo maar door. De mensen die het delen mogelijk maken zijn steeds vaker slimme ondernemers die onze overvloed voor iedereen toegankelijk maken met mooie websites en handige apps. We proberen hier de ontwikkelingen te volgen en zetten de mooiste initiatieve op een rij.

 

Een aantal voorbeelden van de nieuwe deeleconomie:

croqqer

broodfonds

zwerfboeken

mywheels autodelen

lenen bij de buren

thuisafgehaald

 

Groen.Duurzaam facebook agenda

Groen.Duurzaam facebook

Our website is protected by DMC Firewall!