Groen & duurzaam voor een beter milieu, over deeleconomie , kleinschaligheid, tuin & dier

  • naam: Ruilwinkel Oss
  • plaats1: Oss
  • beschrijving:

    In een ruilwinkel worden spullen en diensten geruild voor ruilpunten. In Ruilwinkel Oss noemen we deze ruilpunten CrOssjes. (samenvoeging van Credits en Oss) Zie de huisregels voor uitgebreide informatie over de ruilwinkel.

    De koffie is ook bijna klaar, je hoeft hem alleen nog maar op te drinken…. De Ruilwinkel wil voor haar deelnemers ook een ontmoetingsplek zijn waar mensen elkaar kunnen treffen, een kopje koffie of thee kunnen drinken en een praatje kunnen maken. Voor vragen kunt u altijdDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." data-jwlink-title="Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."> contact opnemen met Ruilwinkel Oss. 

De OXFAM NOVIB jaarkalender 2024

De OXFAM NOVIB jaarkalender

 

Oxfamnovib.nl is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie die de kracht van mensen bundelt tegen armoede. Met organisaties in Nederland en daarbuiten maakt Oxfamnovib.nl een vuist tegen onrecht en armoede. Ook de interne organisatie van Oxfamnovib.nl is ingericht om armoede en onrecht zo efficiënt mogelijk te bestrijden.